kundeomtaler

Her er tilbakemeldinger fra noen av de fabelaktige businesskundene jeg har jobbet med i det siste:

Jeg er glad jeg fulgte magefølelsen og investerte i et samarbeid med Hilde.

 

Hun hjalp meg å finne essensen i hvem jeg er, og skape organisk synlighet. Før gruet jeg meg ofte til å markedsføre og produsere nytt stoff, men nå flyter det helt av seg selv, og det føles deilig befriende!

 

Dette var akkurat hva jeg trengte!

Line Strandvik, personlig veileder

Budskap

Jeg investerte i en VIP- dag med Hilde fordi jeg trengte å spisse budskapet mitt før lansering. Det ble en nydelig og læringsrik workshop hvor vi dypdykket i budskapet og brandet mitt. Det var godt at noen så meg utenfra, og jeg ble tryggere og mer spisset i det jeg skal formidle i produktet mitt.

 

Jeg har lyst til å jobbe med Hilde igjen og kan varmt anbefale henne videre.

Elin Aamodt, mentor

Synlighet

Vip dagen med Hilde ga meg klarhet og tillit til å være den jeg innerst inne er og stole på intensjonen som min veiviser.

Aud Bøhn Helberget, kunstner og veiviser

Coaching med Hilde gjorde meg tryggere på både meg selv, prissetting i business, webinarer, markedsføring og det å skape nettkurs.

 

Denne coachingen ga meg det pushet jeg trengte for å jobbe mer med min business på nett, og nå har jeg solgt mange kurs!

Ikke tenk, bare gjør det. Du vil ikke angre!

Carina Runningen, kognitiv terapeut

Omsetning

Trygghet

Drømmen

 

Jeg tror coaching er avgjørende. Vi trenger noen til å heie på oss, samt til å trekke ut potensiale som allerede er der, men som vi kanskje ikke våger å tre inn i alene. En coach kan være den utløsende faktoren til om du greier deg i businessen eller ikke.

Ta skrittet! Det er ingen ting å tvile på. Hilde vil få deg dit du drømmer om!

Jannecke Øinæs, gründer av Wisdom from North

Design

Hilde Kloppbakken laget min nettside i 2013, og har bistått med oppfølging av denne i flere år. Hilde har meget god digital kompetanse, og jeg er svært fornøyd med design og utforming av siden.

 

Hilde er rask og profesjonell, og meget behagelig å samarbeide med!

Ellen Vahr, profesjonell coach & forfatter

Er du min neste suksesskunde?