Hilde-Kloppbakken-Headset_edited.jpg

HEI, JEG HETER HILDE

Du er en businessdame med noe skikkelig bra å tilby verden, men bedriften din og brandingen er ikke helt der du vil at den skal være.
 
Det er der jeg kommer inn i bildet.

Jeg  er en businesscoach som hjelper deg med å bli superklar på hvem du ønsker å være, og til å designe branding, signatursystemer og pakker som passer den neste versjonen av deg –  så du kan gjøre kundene dine lykkelige og tjene gode penger på det du gjør.

 
Oppgrader mindsettet, brandingen og markedsføringen din så folk sier "Wow, that's one amazing business! ".
Button

Min historie

Den superkorte versjonen: Jeg bor på Gjøvik sammen med mannen min John, har en mastergrad i markedsføring – og å hjelpe kvinner med å bygge fantastiske bedrifter er det jeg liker aller best å gjøre!

Etter at jeg var ferdig med universitetsutdanningen i markedsføring i 2011, fikk jeg en markedsføringsjobb, men likte ikke å jobbe for noen andre - så jeg sa opp i løpet av et år.

Deretter tok jeg spranget og startet en online virksomhet som designet nettsider, opprettet onlinekurs og ledet mastermindgrupper for gründere. Og det fungerte!

Jeg har nå jobbet med gründere og bygget online virksomheter, nettsider, onlinekurs og medlemssider i 7 år.

Jeg jobber nå hvor som helst med Macen min, og coacher fantastiske kunder til å bygge stilige bedrifter de tjener gode penger på.

Hilde-pool.jpg

Dette er meg som faktisk jobber fra et basseng på Filippinene.

 

Her laster jeg opp et automatisert webinar mens jeg tok et bad. Webinaret omsatte for ca 150 000 kr, og jeg kan hjelpe deg med å gjøre det samme. 

Portrett av Hilde Kloppbakken. Fotograf: Anders Bakken

Fun Fact 1

Det første onlineproduktet jeg lanserte (i 2013) var et Photoshopkurs som jeg kalte "The Photoshop Goddess". Et teknisk kurs – på engelsk! Det tok aldri av, men wow, for en god trening det var!

Hilde Kloppbakken

Fun Fact 2

Sammen med kundene mine har jeg laget og lansert minst 100 nettsider, onlinekurs, programmer og medlems- portaler, og generert flere titalls millioner i omsetning.

Screenshot 2021-07-24 at 05.42.27.png

Fun Fact 3

Jeg har en slags vane med å lansere ting fra utlandet, og har bl.a lansert fra:

• En sky bar i Hanoi, Vietnam
• En strand på Filippinene og
• Et luksushotell i Ukraina

Hilde-krone-lissom3.jpg

Fun Fact 4

Jeg bruker alltid arketyper i brandingarbeidet mitt, og mine arketyper er Kunstneren og Lederen (aka Dronninga). Jeg finner dine arketyper når vi jobber sammen, og det er veldig interessant og nyttig!

Book en introsamtale for å finne ut hva som er din største businessmulighet!