Personvern

PERSONVERN

oneamazingbusiness.com og (eid og drevet av GoTo Media AS) er opptatt av lesernes personvern. Tilliten fra leserne våre er svært viktig for oss, og derfor har vi en streng personvernpolicy. Her forklarer vi hvordan vi henter inn og bruker cookies/informasjonskapsler, og hvordan vi ivaretar personvernet til brukerne.

1. Hvem er behandlingsansvarlig?

Behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger som benyttes på oneamazingbusiness.com er GoTo Media AS ved Hilde Kloppbakken, org. nr. 998 864 852.

 

2. Hva er formålet med behandling av personopplysninger på nettstedet?

Formålet med behandling av personopplysninger på nettstedet, er i første rekke å gi den enkelte bruker en bedre opplevelse og utnyttelse av nettstedet, samt å kommunisere med våre brukere via e-post og målrettede annonsekampanjer.

 

3. Hva er det rettslige grunnlaget for behandling av personopplysninger på nettstedet?

oneamazingbusiness.com forholder seg til personopplysningsloven og ekomloven når det gjelder henholdsvis behandling av personopplysninger og bruk av cookies / informasjonskapsler på nettstedet. 

Hjemmel for behandling av personopplysninger er personopplysningsloven § 8 a), jf. § 11. 

 

4. Hvilke personopplysninger behandles?

Personopplysningene som behandles på nettstedet er den informasjon som legges inn ved kontakt med og bestilling av tjenester fra oneamazingbusiness.com, samt at nettstedet opererer med cookies/informasjonskapsler.

En cookie / informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på brukerens egen datamaskin / enhet, som gjør at nettsiden kan huske handlingene eller preferansene til den enkelte brukeren over tid, og spore hvor ofte brukeren har vært på nettsiden. 

 

5. Hvor hentes opplysningene fra?

Personopplysningene som behandles på nettstedet hentes inn fra den enkelte bruker ved at vedkommende taster inn sin informasjon i et bestillingsskjema. oneamazingbusiness.com innhenter ingen informasjon om kunden utover det kunden selv legger inn og det som innhentes via cookies / informasjonskapsler. 

 

6. Er det frivillig å gi fra seg opplysningene?

Ja.  Bruk av cookies / informasjonskapsler kan nektes ved å gjøre innstillinger direkte på brukerens egen datamaskin / enhet. 

 

7. Utleveres opplysningene til tredjeparter?

Nei, ingen personopplysninger utleveres fra nettstedet eller fra behandlingsansvarlig.

 

8. Hvordan slettes og arkiveres opplysningene?

Kundeopplysningene som lagres kan slettes ved at kunden selv klikker “unsubscribe” i en av e-postene som sendes ut. Da slettes navn, e-post og ellers alle opplysninger knyttet til den e-post adressen.

 

9. Hvilke rettigheter har den registrerte og hvilket lands lovverk gjelder?

Norsk lov gjelder for bruk av nettstedet, herunder personopplysningsloven og ekomloven.

Den registrerte har rett til innsyn i egne personopplysninger som er registrert ved nettstedet, samt krav om retting eller sletting av mangelfulle eller uriktige opplysninger. For mer informasjon om dette, se personopplysningsloven: https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2000-04-14-31 og www.datatilsynet.no

 

10. Hvordan sikres opplysningene?

Personopplysningene som samles inn oppbevares etter de ulike underleverandørenes sikkerhetspolicyer, se oversikt under.

COOKIES/INFORMASJONSKAPSLER PÅ ONEAMAZINGBUSINESS.COM

 

Cookies, eller informasjonskapsler, er små tekstfiler som lagres på din brukerenhet. Disse gjør at nettsiden kan huske hva du har gjort på siden, hvor ofte du har vært på nettsiden, samt dine preferanser. 

Du som bruker har rett til å få vite hva som er registrert om deg på våre nettsider, og det må gis samtykke til bruk av cookies. Dette gjøres ved at du har nettleseren din innstilt på å godta cookies. Denne innstillingen kan også endres til å ikke akseptere bruken, men det kan da være enkelte funksjoner som ikke virker optimalt for deg som bruker av våre nettsider. 

For mer informasjon om cookies og innstillinger i din nettleser, se her: www.datatilsynet.no/Teknologi/Internett/cookies/

 

Oneamazingbusiness.com benytter seg av cookies/informasjonskapsler, og linker til andre sider som bruker cookies. Her er en oversikt over disse:

 

INFORMASJONSKAPSLER

Facebook: Cookies fra Facebook settes kun hvis du tidligere har besøkt Facebook eller bruker en Facebook-funksjon eller -link på våre nettsider. Disse cookiene brukes av Facebook-funksjonene på nettsiden vår, slik som våre ‘like’-knapp og kommentarfelt. Informasjonen kan også brukes for å nå deg på Facebook med informasjon / annonser fra oss. 

For Facebook sin policy, se her. https://www.facebook.com/policies/cookies/

 

Google: Google Analytics brukes for å analysere antall besøkende på våre nettsider, hvilke sider som besøkes på vårt nettsted, hvor lenge besøket ditt varer, og hvilken link du fulgte for å komme til vår nettside. Innhentet informasjon behandles av Google og brukes til å generere besøksstatistikk og rapporter som viser oss hvordan våre kunder besøker nettsiden. 

For Google Analytics sin policy, se her: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

VÅRE LEVERANDØRER OG DERES PERSONVERNREGLER:

Wix: Wix er verktøyet hvor våre nettsider og kursportaler er utviklet og hostet.

Les Wix sin personvernpolicy her: https://no.wix.com/about/privacy

Wordpress: Noen av de eldre kursene (solgt før juli 2020) er lagret i Wordpress. 

For Wordpress.org sine personvernregler, se her: https://nb.wordpress.org/about/privacy/

 

OptimizePress: OptimizePress brukes for å innhente informasjon om hvem som registrerer seg som brukere til kursene våre, samt hvilke linker som klikkes på, og hva som registreres / kjøpes på våre nettsider. Informasjonen behandles av OptimizePress.com, hvor vi henter ut rapporter regelmessig. 

For OptimizePress sin personvernpolicy, se her: https://www.optimizepress.com/privacy-policy/

MemberPress: MemberPress brukes til å holde styr på brukerne inne i våre onlineportaler. For MemberPress sin policy, se her: https://memberpress.com/privacy/

Jotform: Jotform brukes til å lage skjemaer for påmelding, betaling etc. på nettsidene. Informasjonen som innhentes via Jotform er den du som kunde fyller inn i skjemaer her på nettsiden. Navn, e-post adresse samt andre felter du fyller inn. 
For Jotform sine personvernregler, se her: https://www.jotform.com/privacy/

Stripe: For å prosessere betalinger på nettsiden brukes Stripe.com. Data som samles inn er sensitive kortdata som navn på betalingskortet samt kortnummer, utløpsdato og sikkerhetskode.

For Stripe sine personvernregler, se her: https://stripe.com/en-no/privacy

Zapier: Som mellomledd for å integrere ulike tjenester på nettsidene våre brukes integrasjonsverktøyet Zapier.

For Zapier sine personvernregler, se her: https://zapier.com/privacy/ 

 

Active Campaign: Vi bruker ActiveCampaign.com til å samle og administrere e-postadressene til våre kunder. 

For ActiveCampaign sine personvernregler, se her: https://www.activecampaign.com/privacy-policy/

WebinarGeek: Vi bruker WebinarGeek.com til å samle og administrere webinarpåmeldinger. 

For Webinargeek.com sine personvernregler, se her: https://www.webinargeek.com/en/privacy

WebinarNinja: Vi bruker Webinarninja.com til å samle og administrere webinarpåmeldinger. 

For Webinargeek.com sine personvernregler, se her: https://webinarninja.com/privacy/

Hellosign: Vi bruker hellosign for å samle inn underskrifter på kundeavtaler.

For hellosign.com sine personvernregler, se https://www.hellosign.com/privacy 

Dropbox: Vi deler filer med kunder via Dropbox. 

For dropbox.com sine personvernregler, se  https://www.dropbox.com/nb_NO/privacy

Zoom: Vi bruker Zoom for å kommunisere med våre kunder. Samtalene blir aldri tatt opp med mindre det er opplyst. 

For zoom.com sine personvernregler, se  https://zoom.us/privacy

Outgrow: Vi bruker outgrow.co sitt online verktøy for å lage tester og quizer.

For outgrow.co sine personvernregler, se https://outgrow.co/privacy-policy/

Ved behov for kontakt i anledning behandling av personopplysninger, send en e-post til admin@gotomedia.no

 

Vilkår for bruk

VILKÅR FOR BRUK

Innholdet på de innloggede sidene under oneamazingbusiness.com skal ikke deles med uvedkommende. Innloggingsinformasjon er personlig, og skal ikke deles med andre.

Deling av innloggingsinformasjon eller av beskyttet innhold medfølger utestengelse og/eller rettslig forfølgelse.

Sist revidert 08.09.2020

OneAmazingBusiness.com © 2020

  • Facebook
  • Instagram
  • Spotify