DIN BUSINESS - DITT DRONNINGRIKE

Jeg ser på din business som et dronningrike - et rike hvor du er dronninga som gir den beste verdien til dine ideelle kunder. Ved å se på business på denne måten er det lett å se helheten, og lett å se hvor man trenger å jobbe for å sikre en enda bedre business.

La meg forklare:

Fairy_tale_color.jpg

Det var en gang et dronningrike. Et tomt, fargeløst rike, som lengtet etter å bli fylt av verdi og glede og en lykkelig bedriftseier som ga verdi til kundene som besøkte riket.

En vakker dag flytter dronninga inn i tårnet. Det er hun som skal bestemme hva slags rike dette vil bli. Hennes kjerneverdier er det som vil styre alt i riket. Hun må selv velge å ta turen opp i tårnet, og bygge resten derfra.

Tomten som riket ligger på er nettsiden din. En nydelig tomt som du, dronningen, designer slik du vil, med de fargene, plantene, dammene, stiene og blomstene du ønsker.

Skiltene ute i verden som peker mot riket, det er markedsføringen din. 

Porten inn i riket, det er landingssiden din. 

Veien mellom porten og slottet, det er gratismaterialet ditt.

Døra inn i slottet det er salgssiden (evt. salgssamtalen) din. 

Inne i slottet er det mange rom - noen fellesrom, andre eksklusive rom. Inne i rommene er de ulike programmene dine.

Dronningens jobb er å bygge et rike som er så vakkert, godt besøkt og fristende at folk stadig velger å komme inn i riket og videre inn i de ulike rommene i slottet. For å få til det må alle delene av riket fungere som de skal.

Branding og budskap
Nettside
Synlighet i markedet
Listebygging
Pakking av tjenester
Prissetting og salg
Signatursystem
Kursportal
Video og webinar
VIP-dag