VINN MED VIDEO

VELKOMMEN TIL PROGRAMMET

FOR BUSINESSDAMER MED AMBISJONER:
FINN SELVTILLITEN OG
BYGG
BRANDET DITT MED VIDEO

Har du noen gang tenkt på hva det å bli god på video kan gjøre for fremtiden din?

- Har du tenkt at du burde lage og dele videoer, men vet ikke hvor du skal begynne?

- Har du tenkt at videoinnhold er noe du skal lage "en dag snart"?

- Har du sett andres engasjerende videoer og kjent på følelsen av at "det kunne vært meg  hvis jeg bare hadde gjort jobben"?

OBS - Nye datoer! Oppdatert oppstartsdato er 3. august.

Se for deg at...

 ...du har videoer som jobber med å tiltrekke idelle kunder til deg og bedriften din døgnet rundt, året rundt – selv når du ikke jobber.

 ...du kan forvente at din neste kunde sender deg en e-post som begynner med "Hei - jeg så videoen din og bare måtte ta kontakt..." når som helst.

 ...kundene dine føler at de kjenner deg fordi du har lagt ut skikkelig gode, tankevekkende og interessante videoer som folk deler med venner og kolleger.

 ...at videoene dine bidrar til å etablere deg som en klar leder på ditt område.

 ...at videoene dine gjør at du ender opp med en 6-måneders venteliste av mennesker som vil jobbe med deg.

 ...at mulige samarbeidspartnere, presse og eventarrangører kontakter deg for å få en bit av deg og kunnskapen din?

Det hadde vært noe, ikke sant?

Innhold i kurset

Dette unike programmet inneholder 5 moduler som hjelper deg til å lage videoer som imponerer og inspirerer seerne.

I tillegg til det praktiske "how-to"- materialet, er det mye fokus på mindset, både i modulene og i livesendingene.

 

Det å lage video kan alle gjøre, men det å gjøre det på en god måte og våge å poste dem på sosiale medier, det er det kun noen få som gjør - de fleste tør nemlig ikke.

 

Kurset har derfor fokus på hvordan du kan bli trygg foran kamera, og lage kjapt og inspirerende innhold som jobber for deg i lang tid – uten å overvelde deg. 

 

Video er både enkelt og gøy når man kommer inn i det!

Det er på tide at du kommer i gang med video, og jeg har løsningen du trenger!

Ja, videoer på nett kan skape fantastiske resultater for deg! Det krever en innsats, men det er en kjempemulighet for deg som selger en tjeneste som coaching, veiledning eller terapi. Dessuten er det kjempegøy å lage videoer når man først blir trygg på det.

Andre som ligner på deg håver inn kunder akkurat nå, så vi vet begge at disse resultatene er høyst oppnåelige for deg. Er du klar?

 

Eller skal du la sjansen gå fra deg enda et år?

Hvorfor video?
Hva er din beskjed?
Se bra ut på video
Høres bra ut på video
Engasjer seerne
Din synlighetsplan
Hvem tror jeg at jeg er?
100 avslagsbrev
Finn tryggheten

Modul 1

Brandingworkshop for å finne din kjernebeskjed

For å lykkes med video må du vite hva du vil si gjennom videoene dine. Derfor begynner dette programmet med en dyptgående brandingworkshop.

 

Workshopen er et fantastisk verktøy for å finne ut hva du ønsker å kommunisere og hvordan du bør jobbe for å spille på dine egne verdier og styrker.

Woman Working on Laptop

Sagt om branding- workshoppen:

Etter workshoppen flyter markedsføringen helt av seg selv, og det føles deilig befriende.

Nå gleder meg til å markedsføre fordi det jeg sier kommer rett fra kjernen av meg!

- Line Strandvik


Modul 2

Se bra ut

Det diskuteres ofte om hvordan videoen ser ut egentlig er så viktig, og noen mener at "connection over perfection" er den riktige filosofien, og at det derfor ikke spiller noen særlig rolle hvordan videoene ser ut. Personlig blir jeg motivert til å lage videoer når jeg synes de ser bra ut. Hva med deg?

Uansett så skal vi snakke om det visuelle i modul 2!

Smiling young african american teen girl
Leather Headphones

Modul 3

Hør bra ut

Det viktigeste ved videoen din er faktisk lyden. Folk kan leve med et blurry bilde, men lyden og uttalen din må være klar. I modul 3 skal vi snakke om hvordan du kan få førsteklasses lyd. En kort, men viktig modul!

Modul 4

Engasjer!

Det å gi seerne dine en opplevelse av verdi, interesse og glede er helt essensielt for at videoene dine skal ha den effekten du ønsker. Hvordan du gjør det er temaet i modul 4.

Happy Woman
strategy.jpg

Modul 5

Din synlighetsplan

Videoer er fint og flott, men har du en plan på hvordan du skal bruke dem? Det å poste en video her og der er fint, men du vil få langt større effekt når du har en tydelig synlighetsplan som du følger.

Intervjuer

I kursperioden vil du få tilgang til spennende intervjuer med gründere og ledere som har brukt video med stort hell i sine bedrifter.

Hva gjorde de, sånn helt konkret?

Hvordan kom de i gang?

Hva er innsidehemmelighetene?

Hva er videoplanene fremover?

Det finner du ut i intervjuene!

Image by CoWomen
Hilde Kloppbakken - kafé

Live Q&A

Still meg dine spørsmål!

Det er viktig for meg at du får svar på alle spørsmålene du måtte ha. Derfor kan du sende meg spørsmålene dine, enten skriftlig eller i videoformat og så vil du få videosvar fra meg.

Du kan stille spørsmål, be om råd eller feedback på noe du har laget.

 

Jeg er her for å hjelpe deg!

Hei, jeg heter hilde!

Jeg kommer aldri til å glemme den dagen jeg la ut min aller første video på nettsiden min. 

 

Året var 2014, og bedriften min var ganske ny. Jeg la ut en video som viste webdesignprosessen min steg-for-steg (jeg laget nemlig nettsider den gangen).

Videoen gjorde tydeligvis inntrykk, for etter noen dager fikk jeg en telefon fra en dame som ønsket min hjelp – og hun hadde en gjeng andre damer som også trengte hjelp! Den ene videoen ble verdt flere hundre tusen.

Siden den gang har videoer vært den aller største listebyggeren og "pengemaskinen" i bedriften min. 

Med tiden har videoene blitt en smule mer elegante, men prinsippet ar akkurat det samme - videoer får folk til å like deg og stole på deg veldig fort!

 

Nå har jeg satt sammen et kurs med deg i tankene - du som er litt usikker på dette med video, men som vet at det er en kjempemulighet som du ikke lenger vil gå glipp av.

Kurset er er praktisk, gjennomførbart og har fokus på at du regelmessig skal kunne lage gode videoer som bygger brandet ditt så du blir sett på som en leder og kan selge så mye du bare vil av tjenestene dine.

Ofte stilte spørsmål

Hvem passer programmet for?


Dette kurset passer best for businessdamer som allerede har et godt produkt/tjeneste, og som vet at det er mangel på synlighet som holder deg tilbake fra å virkelig lykkes.
Når begynner programmet?


Første modul kommer ut den 3. august, deretter kommer en ny modul hver uke i 5 uker.
Hva slags tidligere kunnskap trenger jeg?


Du trenger ikke så mye tidligere kunnskap, men du må være: a) Lærevillig og interessert i å utvikle deg. b) Levende opptatt av og ivrig etter å snakke om faget ditt. c) Villig til å sette deg inn i programmene som trengs for å ta opp, redigere og lagre videoene.
Hva slags utstyr vil jeg trenge?


Du må ha: - En god Mac/PC eller smarttelefon med mikrofon og kamera - En god internettlinje Du vil kanskje trenge: - En ekstern mikrofon - Et eksternt kamera - Videolys - Et program til å ta opp video - Et program til å redigere video - Et program for å lage presentasjoner - Et sted å lagre videoene (YouTube, Vimeo e.l.)
Hvor lenge har jeg tilgang til kurset?


Kurset har (som alle de andre kursene mine) livstidstilgang. Dvs. at hvis du vil gå tilbake å se på det om noen år, vil det fortsatt være mulig å gjøre det.

Kundene dine er der ute og ser etter deg akkurat nå.

Men er du der, med dine gode videoer?

OneAmazingBusiness.com © 2021
Utsikten 7, Gjøvik  - 92 89 89 47

  • Facebook
  • Instagram
  • Spotify